Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia

6.5 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
6.5 / 10
1seizoenen/21afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Netflix
Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia is een Japanse animeserie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 5 oktober 2019.

Na het succes in de Camelot Singularity, worden Ritsuka Fujimaru en Mash Kyrielight toegewezen aan de laatste Singularity in het Grand Order-initiatief. In het oude Babylonië, 2500 v.Chr., beginnen ze aan een missie om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen. Bij aankomst vernemen ze dat drie goden Uruk hebben bedreigd. Uruk is de Babylonische stad geregeerd door koning Gilgamesj. Op bevel van Gilgamesh moeten Ritsuka en Mash samenwerken om de invasie van mysterieuze beesten in Uruk af te weren, terwijl ze de ware aard van de acties van de drie goden tegen de mensheid onderzoeken; maar wat Ritsuka niet weet is dat een oude entiteit langzaam uit haar slaap ontwaakt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia.
Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia