Fargo

8.2 / 10
53 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chris Rock krijgt hoofdrol in Fargo

Fargo is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. De serie ging daar in 2014 van start. Naar verluidt is het vierde seizoen van Fargo volgend jaar te zien. De opnames gaan in ieder geval komende herfst van start.

Het derde seizoen werd in 2017 uitgezonden. Komiek Chris Rock speelt één van de hoofdrollen in het nieuwe seizoen. Het vierde seizoen van Fargo gaat opnieuw terug in de tijd. Het verhaal speelt zich af in Kansas City, Missouri in de jaren vijftig. Die setting dient als achtergrond voor een vete tussen Italiaanse en Afrikaanse immigranten, die destijds beide vochten voor hun eigen versie van de 'American Dream'.

Embed from Getty Images
Chris Rock

In Kansas City hebben twee criminele families een vredesverdrag gesloten: om elkaar eerlijk te houden hebben de hoofden van de desbetreffende families hun oudste zonen uitgewisseld, om ze op te laten groeien bij de vijand. Chris Rock speelt één van de twee patriarchs, de ander is nog niet gecast. "Ik ben een gigantische fan van Noah en ik kan niet wachten om met hem samen te werken", liet de acteur weten in een verklaring. Met Noah bedoelt hij uiteraard Noah Hawley, de bedenker van Fargo die momenteel ook verantwoordelijk is voor de serie Legion.
Vorige aflevering
Somebody to Love
Somebody to Love
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
04 aug 2018 10:32 -
Bijzonder keuze, vraag me af hoe hij in een serieuze rol zal zijn.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2