Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chris Rock krijgt hoofdrol in Fargo

Fargo is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. De serie ging daar in 2014 van start. Naar verluidt is het vierde seizoen van Fargo volgend jaar te zien. De opnames gaan in ieder geval komende herfst van start.

Het derde seizoen werd in 2017 uitgezonden. Komiek Chris Rock speelt één van de hoofdrollen in het nieuwe seizoen. Het vierde seizoen van Fargo gaat opnieuw terug in de tijd. Het verhaal speelt zich af in Kansas City, Missouri in de jaren vijftig. Die setting dient als achtergrond voor een vete tussen Italiaanse en Afrikaanse immigranten, die destijds beide vochten voor hun eigen versie van de 'American Dream'.

Embed from Getty Images
Chris Rock

In Kansas City hebben twee criminele families een vredesverdrag gesloten: om elkaar eerlijk te houden hebben de hoofden van de desbetreffende families hun oudste zonen uitgewisseld, om ze op te laten groeien bij de vijand. Chris Rock speelt één van de twee patriarchs, de ander is nog niet gecast. "Ik ben een gigantische fan van Noah en ik kan niet wachten om met hem samen te werken", liet de acteur weten in een verklaring. Met Noah bedoelt hij uiteraard Noah Hawley, de bedenker van Fargo die momenteel ook verantwoordelijk is voor de serie Legion.
Vorige aflevering
Bisquik
Bisquik
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
04 aug 2018 10:32 -
Bijzonder keuze, vraag me af hoe hij in een serieuze rol zal zijn.
Reageer
Fargo