Family Guy

8.1 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Netflix heeft aangekondigd dat de nieuwe komedieserie Country Comfort op korte termijn in productie gaat.
zo 2 februari
Streamingdienst HBO Max werkt aan een satirische animatieserie over de Britse koninklijke familie. De titel is The Prince.
wo 22 januari
Vikings, You, The Expanse, Tell Me a Story (2018), The Marvelous Mrs. Maisel, deze en meer series die in december van start zullen gaan vind je in het overzicht hieronder.
29 nov 2019
Disney+ gaat de serie The Simpsons ook in de originele 4:3 beeldverhouding aanbieden. Dat zal begin 2020 het geval zijn.
17 nov 2019
1
FOX heeft de première- en startdatums van midseason onthuld voor hun nieuwe en terugkerende serie.
25 okt 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van FOX. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de FOX-series.
4 aug 2019
De één na laatste zender van de grote vijf die het herfstschema bekend maakt is FOX. Het wachten is nu alleen nog op ABC.
25 jun 2019
FOX heeft net als NBC deze week al hun schema bekend gemaakt. Het schema heeft wat minder series. Dit heeft alles te maken met het football-schema.
14 mei 2019
FOX heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
22 apr 2019
4
Syfy heeft besloten om de Dark Horse-comicbookserie Resident Alien van Peter Hogan en Steve Parkhouse om te gaan zetten in een serie. In 2018 werd al een pilot besteld van Resident Alien, en nu komt er een complete serie.
2 mrt 2019
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom
18 apr 2019