Evil Things

6.7 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkTLC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20172017 (Beëindigd)
Netwerk:TLC
Evil Things is een Britse documentaire van de zender TLC. De serie ging in première op 15 september 2017.

Echte mensen delen hun herinneringen aan ongewone en slechte gebeurtenissen in het echte leven die hen in hun leven zijn overkomen
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Evil Things.

Populaire reacties (1)

avatar renzoroy
4
5 feb 2021
Ik zag deze tussen de ID series staan op Discovery+ (apart,want het blijkt een TLC serie te zijn). Het is net zo'n serie als Haunted van Netflix, alleen dan iets minder irritant (er zitten bijv. geen jankende familieleden om de verteller heen) Had eigenlijk verwacht dat het over bekende "vervloekte objecten" zou gaan, zoals bijv. Robert The Doll, Anna Baker's trouwjurk of de echte Annabelle, maar helaas zijn het allemaal slappe verhaaltjes van mensen die verder geen bewijs kunnen leveren. 1 vrouw zou zelfs videobeelden van een geest hebben, maar aan het einde wordt er verteld dat ze de tape verbrand had... slim.. Als horror fan is het leuk om op de achtergrond aan te zetten met de lampen gedimd en met je vriendin (die ook grote horror fan is) naast je op de bank, maar verder is het niets bijzonders.
Evil Things