Evil, I

7,0 / 10
20 min
Documentaire
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkInvestigation Discovery
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:20 min20122013 (Beëindigd)
Evil, I is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 15 juni 2012.

Ik zoek de meest intieme en belastende gedachten uit de donkere uithoeken van de geest van een moordenaar, Investigation Discovery's nieuwe serie EVIL, en ik vertel echte moordonderzoeken van de meest gruwelijke seriemoordenaars. De verteltechnieken van EVIL, ik vertrouw op de meest viscerale primaire bron die er is: de moordenaar zelf. Elke aflevering heeft zijn eigen goed gedefinieerde stem, zorgvuldig gekozen om te passen bij de stemkenmerken van de echte moordenaar zoals die wordt gehoord in rechtsopnames, interviews en andere audiofragmenten. Afleveringen bevatten bovendien emotionele interviews met tragische familieleden en scherp inzicht van de detectives die de zaak hebben gekraakt, maar het is de gefictionaliseerde first-person vertelling vanuit het perspectief van de moordenaar die een bedreigende nieuwe kijk biedt op criminelen wiens verwrongen gedachten de huid doen kruipen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Evil, I.