Evenblij met... 60 jaar cabaret

-
45 min
Komedie, Documentaire
Volg deze serie
1seizoenen/4afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkVARA
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20112011 (Beëindigd)
Netwerk:VARA
Evenblij met... 60 jaar cabaret is een Nederlands komisch documentaireprogramma van de zender VARA. De serie ging in première op 20 augustus 2011.

De Nederlandse televisie bestaat in oktober 60 jaar. Om dit te vieren brengt de VARA het vierdelige programma 'Evenblij met 60 jaar cabaret' waarin het Nederlandse cabaret van de afgelopen 60 jaar centraal staat. Frank Evenblij duikt in de roemruchte historie en brengt een ode aan een oer-Hollandse traditie. Op geheel eigen wijze belicht Evenblij de rol van cabaret in ons land en vindt hij overeenkomsten in de thematiek die door de jaren heen aan bod is gekomen. Alle onderwerpen worden langs de zijlijn geduid door de meest invloedrijke cabaretiers van de afgelopen 60 jaar: Herman Finkers, Youp van 't Hek, Freek de Jonge, Gerard Cox, Bert Visscher en Paul van Vliet.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Evenblij met... 60 jaar cabaret.

Vergelijkbare series