Euphoria

8.1 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede speciale Euphoria aflevering eind januari te zien bij Ziggo

De tweede speciale aflevering van Euphoria gaat 24 januari in première bij HBO, kort daarna zal de aflevering te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

De eerste speciale aflevering die 6 december werd uitgezonden draait om Rue, het hoofdpersonage van de serie. De tweede speciale aflevering, genaamd Fuck Anyone Who’s Not a Sea Blob, zal draaien om het personage Jules. De tweede special zal 25 januari te bekijken zijn bij Ziggo Movies & Series, dat is een dag na de uitzending bij HBO.

In Euphoria vervult Hunter Schafer de rol van Jules, daarnaast schreef Schafer samen met seriebedenker Sam Levinson de speciale aflevering. Het beloofde tweede seizoen van Euphoria heeft vertraging opgelopen door de gevolgen van het coronavirus. HBO besloot speciale afleveringen uit te zenden, zo konden de kijkers toch nog genieten van de serie.Euphoria draait om Rue, een drugsverslaafde tiener die na een verblijf in een kliniek terugkeert naar haar school. Rue wordt gespeeld door Zendaya Coleman (Shake It Up), die dit jaar een Emmy ontving voor haar rol. Daarnaast won de serie een Emmy voor Outstanding Contemporary Makeup (niet-prothetisch) en een Emmy voor Outstanding Original Music and Lyrics.
Vorige aflevering
And Salt the Earth Behind You
And Salt the Earth Behind You
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2