Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede speciale Euphoria aflevering eind januari te zien bij Ziggo

De tweede speciale aflevering van Euphoria gaat 24 januari in première bij HBO, kort daarna zal de aflevering te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

De eerste speciale aflevering die 6 december werd uitgezonden draait om Rue, het hoofdpersonage van de serie. De tweede speciale aflevering, genaamd Fuck Anyone Who’s Not a Sea Blob, zal draaien om het personage Jules. De tweede special zal 25 januari te bekijken zijn bij Ziggo Movies & Series, dat is een dag na de uitzending bij HBO.

In Euphoria vervult Hunter Schafer de rol van Jules, daarnaast schreef Schafer samen met seriebedenker Sam Levinson de speciale aflevering. Het beloofde tweede seizoen van Euphoria heeft vertraging opgelopen door de gevolgen van het coronavirus. HBO besloot speciale afleveringen uit te zenden, zo konden de kijkers toch nog genieten van de serie.



Euphoria draait om Rue, een drugsverslaafde tiener die na een verblijf in een kliniek terugkeert naar haar school. Rue wordt gespeeld door Zendaya Coleman (Shake It Up), die dit jaar een Emmy ontving voor haar rol. Daarnaast won de serie een Emmy voor Outstanding Contemporary Makeup (niet-prothetisch) en een Emmy voor Outstanding Original Music and Lyrics.
Vorige aflevering
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Euphoria