Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Ashley Park in serie Emily in Paris

Actrice Ashley Park is te zien in de nieuwe serie Emily in Paris, een dramaserie van Paramount Network.

Eerder was al aangekondigd dat ook Lily Collins een hoofdrol krijgt. De serie wordt gemaakt door Darren Star, bekend van Sex and the City. De productie is gestart in de Franse hoofdstad. Emily in Paris concentreert zich op Emily (Lily Collins), een gedreven Amerikaanse uit de Midwest die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan, bij een Frans marketingbedrijf. Culturen botsen terwijl ze zich aanpast aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad, terwijl ze jongleert met haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.


Ashley Park

Ashley Park (Tales of the City) speelt Mindy Chen. Emily wordt een vriendin van Mindy, een twintiger au pair. Mindy is een mede-expat die verliefd is geworden op de stad, een schril contrast met hoe Emily zich aanpast aan het Parijse leven. Emily in Paris wordt gemaakt, uitvoerend geproduceerd en geschreven door Darren Star. Paramount Network heeft nog niet gemeld wanneer de serie precies te zien is, maar dat zal in 2020 zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
3
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
11