Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Ashley Park in serie Emily in Paris

Actrice Ashley Park is te zien in de nieuwe serie Emily in Paris, een dramaserie van Paramount Network.

Eerder was al aangekondigd dat ook Lily Collins een hoofdrol krijgt. De serie wordt gemaakt door Darren Star, bekend van Sex and the City. De productie is gestart in de Franse hoofdstad. Emily in Paris concentreert zich op Emily (Lily Collins), een gedreven Amerikaanse uit de Midwest die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan, bij een Frans marketingbedrijf. Culturen botsen terwijl ze zich aanpast aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad, terwijl ze jongleert met haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.


Ashley Park

Ashley Park (Tales of the City) speelt Mindy Chen. Emily wordt een vriendin van Mindy, een twintiger au pair. Mindy is een mede-expat die verliefd is geworden op de stad, een schril contrast met hoe Emily zich aanpast aan het Parijse leven. Emily in Paris wordt gemaakt, uitvoerend geproduceerd en geschreven door Darren Star. Paramount Network heeft nog niet gemeld wanneer de serie precies te zien is, maar dat zal in 2020 zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple gaat zijn streamingdienst Apple TV+ met series en films in november beschikbaar maken. Het bedrijf wil gebruikers een bedrag van 9,99 dollar per maand vragen, schrijft Bloomberg.
Vandaag, 09:00
De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen, de aartsvijand van Archie.
Gisteren, 17:00
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
Gisteren, 14:00
Wat heeft de nieuwste superheldenserie Raising Dion van Netflix voor de kijker in petto?
Gisteren, 13:00