Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Ashley Park in serie Emily in Paris

Actrice Ashley Park is te zien in de nieuwe serie Emily in Paris, een dramaserie van Paramount Network.

Eerder was al aangekondigd dat ook Lily Collins een hoofdrol krijgt. De serie wordt gemaakt door Darren Star, bekend van Sex and the City. De productie is gestart in de Franse hoofdstad. Emily in Paris concentreert zich op Emily (Lily Collins), een gedreven Amerikaanse uit de Midwest die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan, bij een Frans marketingbedrijf. Culturen botsen terwijl ze zich aanpast aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad, terwijl ze jongleert met haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.


Ashley Park

Ashley Park (Tales of the City) speelt Mindy Chen. Emily wordt een vriendin van Mindy, een twintiger au pair. Mindy is een mede-expat die verliefd is geworden op de stad, een schril contrast met hoe Emily zich aanpast aan het Parijse leven. Emily in Paris wordt gemaakt, uitvoerend geproduceerd en geschreven door Darren Star. Paramount Network heeft nog niet gemeld wanneer de serie precies te zien is, maar dat zal in 2020 zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1