Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Ashley Park in serie Emily in Paris

Actrice Ashley Park is te zien in de nieuwe serie Emily in Paris, een dramaserie van Paramount Network.

Eerder was al aangekondigd dat ook Lily Collins een hoofdrol krijgt. De serie wordt gemaakt door Darren Star, bekend van Sex and the City. De productie is gestart in de Franse hoofdstad. Emily in Paris concentreert zich op Emily (Lily Collins), een gedreven Amerikaanse uit de Midwest die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan, bij een Frans marketingbedrijf. Culturen botsen terwijl ze zich aanpast aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad, terwijl ze jongleert met haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.


Ashley Park

Ashley Park (Tales of the City) speelt Mindy Chen. Emily wordt een vriendin van Mindy, een twintiger au pair. Mindy is een mede-expat die verliefd is geworden op de stad, een schril contrast met hoe Emily zich aanpast aan het Parijse leven. Emily in Paris wordt gemaakt, uitvoerend geproduceerd en geschreven door Darren Star. Paramount Network heeft nog niet gemeld wanneer de serie precies te zien is, maar dat zal in 2020 zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Vandaag, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Vandaag, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Vandaag, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Vandaag, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Gisteren, 20:30