Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Lily Collins in Paramount-serie Emily in Paris

Actrice Lily Collins (Les Misérables (2018) speelt de titelrol in Emily in Paris, een nieuwe dramaserie van Paramount Network.

De serie krijgt afleveringen van dertig minuten en gaat over Emily, een gedreven twintiger uit Amerika die onverwachts naar Parijs gaat verhuizen vanwege een nieuwe baan. Ze wordt opgezadeld met de functie om een Amerikaans standpunt over te brengen naar een eerbiedwaardig Frans marketing bedrijf. Culturen botsen als zij zich probeert aan te passen aan het leven in een nieuwe stad terwijl ze strijdt met haar carrière, nieuwe vriendschappen en liefdesleven.


Lily Collins

De serie wordt gemaakt door Darren Star, bekend van de serie Sex and the City. Actrice Lily Collins is co-producent van de serie Emily in Paris. De serie zal te zien zijn in 2020. Keith Cox, president Development and Production bij Paramount Network, zegt: "Lily Collins kan deze rol spelen met diepte en de nodige humor. We zijn blij dat de opnamen nu van start kunnen gaan."
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Gisteren, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Gisteren, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Gisteren, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Gisteren, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Gisteren, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
zaterdag, 20:30