Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Lily Collins in Paramount-serie Emily in Paris

Actrice Lily Collins (Les Misérables (2018) speelt de titelrol in Emily in Paris, een nieuwe dramaserie van Paramount Network.

De serie krijgt afleveringen van dertig minuten en gaat over Emily, een gedreven twintiger uit Amerika die onverwachts naar Parijs gaat verhuizen vanwege een nieuwe baan. Ze wordt opgezadeld met de functie om een Amerikaans standpunt over te brengen naar een eerbiedwaardig Frans marketing bedrijf. Culturen botsen als zij zich probeert aan te passen aan het leven in een nieuwe stad terwijl ze strijdt met haar carrière, nieuwe vriendschappen en liefdesleven.


Lily Collins

De serie wordt gemaakt door Darren Star, bekend van de serie Sex and the City. Actrice Lily Collins is co-producent van de serie Emily in Paris. De serie zal te zien zijn in 2020. Keith Cox, president Development and Production bij Paramount Network, zegt: "Lily Collins kan deze rol spelen met diepte en de nodige humor. We zijn blij dat de opnamen nu van start kunnen gaan."
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1