Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Elite vanaf 5 oktober op Netflix

Netflix heeft de releasedatum van het eerste seizoen van de serie Elite bekendgemaakt: 5 oktober. Het eerste seizoen van de Spaanse serie heeft acht afleveringen.

In Elite zullen we meekijken over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten.

Na het grote succes van La Casa de Papel zullen kijkers van Elite diverse bekende gezichten herkennen. Maria Pedraza en Miguel Herrán spelen namelijk grote rollen in Elite. Waar zij in La Casa de Papel de rollen van Alison Parker en Rio vertolkten zullen zij in Elite één van de tieners spelen die behoorlijk in de problemen komen.

De locatie waar de dramaserie zich hoofdzakelijk zal afspelen is de meest exclusieve school van Spanje: Las Encinas. De school wordt opgeschrikt door een moord van één van de studenten in een zwembad. Om wie het gaat blijft nog onduidelijk, maar dat het mis is gegaan wordt in de trailer direct duidelijk.

Vorige aflevering
Assilah
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00