Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Elite in juni in première

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.

Het vierde seizoen werd kort voor de première van het derde seizoen aangekondigd. Ditzelfde is nu ook met het vijfde seizoen gebeurd, want vorige maand kondigde Netflix het vijfde seizoen aan. Maar eerst het vierde seizoen, daarover is nu bekend dat deze 18 juni in première gaat bij Netflix.

Niet alle personages zullen vanaf 18 juni weer te zien zijn in de serie, voor het vierde seizoen werd er afscheid genomen van een aantal castleden. Maar liefst vijf acteurs hebben de serie verlaten. Bekijk hieronder de teaser, met oude en nieuwe castleden.



Elite speelt zich af op de zeer exclusieve school Las Encinas. Wanneer er drie vrienden uit de arbeidersklasse gedwongen op de school belanden ontstaan er conflicten door de grote verschillen tussen de studenten. De spanningen lopen alleen maar hoger op wanneer de school wordt opgeschrikt door een moord op een van de studenten.
Vorige aflevering
I'm Gonna End This Forever
I'm Gonna End This Forever
07x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elite