Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Elite in juni in première

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.

Het vierde seizoen werd kort voor de première van het derde seizoen aangekondigd. Ditzelfde is nu ook met het vijfde seizoen gebeurd, want vorige maand kondigde Netflix het vijfde seizoen aan. Maar eerst het vierde seizoen, daarover is nu bekend dat deze 18 juni in première gaat bij Netflix.

Niet alle personages zullen vanaf 18 juni weer te zien zijn in de serie, voor het vierde seizoen werd er afscheid genomen van een aantal castleden. Maar liefst vijf acteurs hebben de serie verlaten. Bekijk hieronder de teaser, met oude en nieuwe castleden.Elite speelt zich af op de zeer exclusieve school Las Encinas. Wanneer er drie vrienden uit de arbeidersklasse gedwongen op de school belanden ontstaan er conflicten door de grote verschillen tussen de studenten. De spanningen lopen alleen maar hoger op wanneer de school wordt opgeschrikt door een moord op een van de studenten.
Vorige aflevering
Polo
Polo
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Vandaag, 12:00
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Vandaag, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Vandaag, 09:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Gisteren, 12:00
3
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Gisteren, 11:00