Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum en teaser voor zevende seizoen van Elite

Netflix heeft bekendgemaakt dat seizoen zeven van de populaire Spaanse YA-dramaserie Elite binnenkort verschijnt.

De streamer kondigde het nieuws zaterdag aan tijdens zijn Tudum fan event waar het ook een teaser trailer (met Engelse ondertiteling) voor het komende seizoen onthulde. Die teaser kun je onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

Netflix belooft dat het zevende seizoen een epische reis wordt voor de studenten van Las Encinas.

Elite

In seizoen zes, na de dood van een andere student, ging Las Encinas een nieuw schooljaar in, vastbesloten om haar schandalige verleden in de doofpot te stoppen. Maar de conflicten gingen door terwijl racisme, seksisme, huiselijk geweld en homofobie welig tierden in de hallen van het prestigieuze instituut. Als degenen die de school leiden geen actie ondernemen om deze problemen uit te roeien, zullen de studenten het voor hen doen.

De cast van seizoen zes bestond uit Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Álex Pastrana, André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou en Manu Ríos.

Mirela Balic, Fernando Líndez, Gleb Abrosimov, Ivan Mendes, Alejandro Albarracin en Maribel Verdu zullen zich in het komende seizoen bij de cast voegen bij de serie die vanaf vrijdag 20 oktober bij Netflix te streamen is. Nadia Al Saidi, die Sonia speelt in seizoen zes en Omar Ayuso, die Omar speelde in seizoen 1-5 zullen ook hun rollen hernemen in de nieuwe afleveringen.

Het zevende seizoen is gecreëerd door Carlos Montero en Jaime Vaca en wordt geregisseerd door Lino Escalera, Menna Fité, Roger Gual en Ana Vázquez.
Video on youtube
Vorige aflevering
I'm Gonna End This Forever
I'm Gonna End This Forever
07x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elite