Element Hunters

7,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/39afleveringen/2009 - 2010 
Netwerkonbekend
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20092010 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:onbekend
Element Hunters is een Japanse animeserie van de zender onbekend. De serie ging in première op 4 juli 2009.

In het jaar 2029 vindt een massale landverzinking plaats aan de Middellandse Zeekust. Alle zuurstof in een straal van 3 kilometer verdwijnt uit de aardkorst.

Sinds die gebeurtenis zijn veel chemische elementen, zoals zuurstof, koolstof, goud, molybdeen en kobalt, van de aardbodem verdwenen.

Het verdwijnen van de chemische elementen heeft ertoe geleid dat andere dingen verdwenen zijn; bossen, velden, gebouwen, oude ruïnes en zelfs het leven zelf.

De mensheid realiseert zich al snel dat alles is gemaakt van de chemische elementen.

60 jaar later is de menselijke populatie teruggebracht tot 1/10 van wat het was tijdens zijn piekperiode. Na veel onderzoek en onderzoek wordt de oorzaak van het verdwijnen van de chemische elementen duidelijk. De chemische elementen stroomden naar Nega Earth, een andere "Earth" die zich buiten de dimensionale barrière bevindt.

Een team genaamd "Element Hunter" wordt gevormd om de dood van de aarde te voorkomen. Alle leden zijn kinderen die 13 jaar of jonger zijn. Alleen kinderen, wiens denkprocessen vloeibaarder zijn dan volwassenen, kunnen toegang krijgen tot Nega Earth.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 39

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Element Hunters.