El vecino

6.3 / 10
30 min
Superhelden
Volg deze serie
6.3 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:30 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
El vecino is een Spaanse superheldenserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 31 december 2019.

In El vecino volgen we dertiger Javier. Zo heeft hij ernstige geldproblemen en loopt zijn relatie met zijn vriendin Lola stroef. Opeens staat Javier oog in oog met een buitenaards wezen dat niet lang meer te leven heeft. Hij geeft Javier superkrachten en voordat hij het weet moet Javier de superheld gaan uithangen. Dat gaat natuurlijk gepaard met flink wat gestuntel en hilarische momenten. Javier zelf is er alleen niet bepaald blij mee en ook de gemeenschap heeft flink wat kritiek.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie El vecino.

Nieuws (4)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
16 apr 2020
3
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
30 dec 2019
1
Deze maand onder andere V-Wars, The L Word: Generation Q, The Witcher en Baantjer het Begin. Bekijk hieronder de lijst met nieuwe series die in december in première gaan.
30 nov 2019
1

Populaire reacties (1)

5.5
03 jan 2020
Ik heb dit 4,5 aflevering volgehouden en toen moest ik wel stoppen.
Tenenkrommend slecht. Karakters waar je heel moeilijk een positief gevoel bij kunt krijgen en acteerniveau waarvoor GTST zich nog zou schamen.
En ik vermoed dat Spaanse humor niet echt aan mij is besteed.
Ik heb het geprobeerd, maar nee.