Eeuwige Roem

8,0 / 10
50 min
Sport, Spelprogramma
Volg deze serie
8,0 / 10
4seizoenen/16afleveringen/2008 - 2016 
NetwerkPlay4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20082016 (Beëindigd)
Netwerk:Play4
Eeuwige Roem is een Belgische spelprogramma van de zender VIER. De serie ging in première in 2008.

Eeuwige roem is een televisieprogramma van De Filistijnen, het productiehuis van Bruno Wyndaele. Het programma was te zien op de Belgische televisiezender Eén. De deelnemers zijn sportmannen en sportvrouwen. Ze strijden om de titel "eeuwige roem". Het programma werd in België gepresenteerd door Bruno Wyndaele en in Nederland door Toine van Peperstraten. De Vlaamse versie van het programma verhuisde in 2016 naar VIER, waar het in het najaar zal worden uitgezonden. Louis Talpe wordt er presentator.[1][2]

In Eeuwige roem trekken elf, twaalf of negen gewezen topsporters voor een maand naar een afgelegen villa. Het eerste seizoen in België en Nederland werd opgenomen in Andalusië, het tweede seizoen in België in Sicilië en het derde seizoen in België op het Spaanse eiland Gran Canaria. Allemaal hebben de sporters een imposant palmares in hun eigen sportdiscipline, maar kunnen ze ook meer dan dat? In Eeuwige roem strijden ze tegen elkaar met gelijke wapens. Alle disciplines tegen elkaar, in een nooit geziene titanenstrijd.

Elke week werden de topsporters getest op een andere discipline: doorzettingsvermogen, teamspirit, perfectionisme, stressbestendigheid, strategie, concentratie, controle, fysiek en uithoudingsvermogen. In iedere aflevering ondergaan ze drie proeven. Wie onderaan het klassement staat moet de nachtproef spelen. Winnen ze die, mogen ze weer mee doen met het spel, anders moeten ze onmiddellijk naar huis vertrekken. De winnaar zal uiteindelijk door het nachtduel te winnen gekroond worden met eeuwige roem.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 2
0 / 2
Seizoen 3
0 / 2
Seizoen 4
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Eeuwige Roem.