Eastwick

7.1 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2009 - 2010 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20092010 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:ABC
Eastwick is een Amerikaanse fantasieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 23 september 2009.

Eastwick komt van de serie The Witches of Eastwick. De serie volgt het leven van 3 personen, Roxanne, Jonna en Kat die elkaar ontmoeten bij de wensen fontein en daarna vrienden zullen worden. Een mysterieuze man genaamd Darryl van Horne komt in het dorpje Eastwick wonen en word bevriend met hun. Darryl van Horne heeft gevaarlijke plannen met het drietal en wil alle geheimen te weten komen van het drietal.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Eastwick.

Nieuws (2)

Netflix heeft tien afleveringen van Firefly Lane besteld, een nieuwe dramaserie die is gebaseerd op de bestseller-roman van Kristin Hannah.
23 feb 2019
Met alle seizoensfinales in mei wordt het tijd om een kijkje te nemen naar de nieuwe series voor het zomerseizoen. Tijd voor nieuwe favorieten. Hieronder zet ik een aantal series op een rij die in de periode mei, juni...
29 apr 2013
13

Vergelijkbare series