Dublin Murders

7.5 / 10
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20192019 (Beëindigd)
Genres:MisdaadThriller
Netwerk:BBC One
The Dublin Murders is een Britse psychologische thrillerserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 10 november 2019.

Killian Scott (Strike) en Sarah Greene (Penny Dreadful) zijn detectives Rob Reilly en Cassie Maddox in Dublin Murders, een nieuwe psychologische misdaadthriller voor BBC One. De serie, die zich afspeelt tijdens de hoogtijdagen van de Celtic Tiger's financiële knal van de eeuw, zal zich concentreren op twee moordonderzoeken onder leiding van ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. De slachtoffers - een jonge, getalenteerde ballerina die dood op een oud stenen altaar wordt gevonden, en een levendige vrijgevochten vrouw, die wordt neergestoken in een dakloos hongersnood huisje - lijken niets met elkaar te maken, maar zoals we zullen ontdekken, zijn ze eigenlijk samen verweven door krachtige gedeelde thema's - de macabere ''red in tooth and claw' elementen van beide verhalen, en hun hartverscheurende psychologische thriller-kwaliteiten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dublin Murders.

Nieuws (2)

Datums, trailers, nieuwe series, pilots en een spin-off. Dit en meer nieuws lees je in het weekoverzicht van 7 tot en met 13 oktober.
14 okt 2019
The Dublin Murders is een Britse psychologische thrillerserie van BBC One. De serie gaat op 10 november in première.
11 sep 2019

Populaire reacties (2)

8
07 nov 2019
Geweldige serie. Het verhaal is gebaseerd op twee boeken van de Iers/Amerikaanse schrijfster Tana French. Die twee boeken zijn heel knap verweven tot één verhaal. Het acteren is van hoog niveau en de cinematografie mooi en sfeervol. De ontknoping is heel erg verrassend en bindt de meeste draadjes wel aan elkaar maar er is een heel klein beetje ruimte gelaten voor een tweede seizoen. Ik hoop dat dat er ook echt komt. Dublin Murders is een topserie.
8
15 nov 2020
Supergoede serie maar vind het einde wat onbevredigend. Ergens wel wat verwachte ontknopingen, maar te veel losse eindjes naar mijn smaak.

Vergelijkbare series

Fringe
2 stemmen
Traces
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lie to Me
1 stem