Dublin Murders

7.5 / 10
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor BBC-serie The Dublin Murders

The Dublin Murders is een Britse psychologische thrillerserie van BBC One. De serie gaat op 10 november in première.

Killian Scott (Strike) en Sarah Greene (Penny Dreadful) spelen de detectives Rob Reilly en Cassie Maddox in The Dublin Murders, een nieuwe psychologische misdaadserie van BBC One.

De serie zal zich concentreren op twee moordonderzoeken onder leiding van de ambitieuze detectives. De slachtoffers - een jonge, getalenteerde ballerina die dood op een oud stenen altaar wordt gevonden, en een levendige vrijgevochten vrouw, die wordt neergestoken in een dakloos hongersnood huisje - lijken niets met elkaar te maken. Maar zoals we zullen ontdekken zijn ze eigenlijk samen verweven.

The Dublin Murders is geregisseerd door Saul Dibb, met hulp van John Hayes en Rebecca Gatward. De serie is geproduceerd door Euston Films, Veritas Entertainment Group en Element Pictures. De BBC heeft onderstaande trailer gelanceerd.

Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Gisteren, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
De serie Oogappels, die Talpa heeft gemaakt voor BNNVARA, is eind februari weer te zien als het tweede seizoen van start gaat.
Gisteren, 09:00
In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
woensdag, 15:20