Dublin Murders

7.5 / 10
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor BBC-serie The Dublin Murders

The Dublin Murders is een Britse psychologische thrillerserie van BBC One. De serie gaat op 10 november in première.

Killian Scott (Strike) en Sarah Greene (Penny Dreadful) spelen de detectives Rob Reilly en Cassie Maddox in The Dublin Murders, een nieuwe psychologische misdaadserie van BBC One.

De serie zal zich concentreren op twee moordonderzoeken onder leiding van de ambitieuze detectives. De slachtoffers - een jonge, getalenteerde ballerina die dood op een oud stenen altaar wordt gevonden, en een levendige vrijgevochten vrouw, die wordt neergestoken in een dakloos hongersnood huisje - lijken niets met elkaar te maken. Maar zoals we zullen ontdekken zijn ze eigenlijk samen verweven.

The Dublin Murders is geregisseerd door Saul Dibb, met hulp van John Hayes en Rebecca Gatward. De serie is geproduceerd door Euston Films, Veritas Entertainment Group en Element Pictures. De BBC heeft onderstaande trailer gelanceerd.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.
Vandaag, 10:12
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.
Vandaag, 09:00
Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Gisteren, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
maandag, 16:00