Dubbelleven

7.6 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2010 - 2011 
NetwerkEen
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min20102011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Een
Dubbelleven is een Belgisch dramaserie van de zender Één. De serie ging in première op 18 november 2010.

Dertiendelige fictiereeks over twee vrouwen die na de dood van hun partner ontdekken dat hun geliefde er een tweede, geheime relatie op nahield. Lucas Van den Eynde kruipt in de huid van Mark, een nette vader die al bijna achttien jaar samenwoont met zijn vriendin Karen (Barbara Sarafian) en hun kinderen Maarten en Hanne. Als succesvolle architect is Mark veel van huis, maar Karen maakt zich daar geen zorgen over. In werkelijkheid zit Mark op die momenten bij Nina, vertolkt door Lotte Heijtenis. Met haar deelt hij al anderhalf jaar een loft en iets minder dan een jaar geleden zijn Mark en Nina zelfs getrouwd. Nina weet niet dat Mark er elders nog een vriendin en twee kinderen op nahoudt en denkt net als Karen dat ze de enige is in zijn leven. Waar het leven van Mark eindigt, begint een nieuw leven voor Karen en Nina. De toekomst is onzeker en ook het verleden blijkt niet te zijn wat ze ervan verwacht hadden. Met vallen en opstaan zoeken ze hun eigen weg in het leven, een leven zonder Mark.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dubbelleven.

Nieuws (1)

Actrice Bea Meulman is op maandag 6 juli 2015 overleden aan kanker. Marjolein Keuning, een vriendin, heeft dit nieuws bekend gemaakt: “Een paar maanden geleden was ze al opgegeven, maar uiteindelijk is het veel te...
7 jul 2015
1

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem