Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bea Meulman overleden

Actrice Bea Meulman is op maandag 6 juli 2015 overleden aan kanker. Marjolein Keuning, een vriendin, heeft dit nieuws bekend gemaakt: “Een paar maanden geleden was ze al opgegeven, maar uiteindelijk is het veel te snel gegaan," vertelt Keuning in het televisieprogramma RTL Boulevard. "Ze werd donderdag in een ziekenhuis opgenomen en uiteindelijk is ze rustig in haar slaap overleden".

Bea Meulman was vooral bekend van de gevangenisserie Vrouwenvleugel en de komedieserie SamSam. Ook speelde ze gastrollen in series als Goede Tijden, Slechte Tijden, Ha die Pa!, Oppassen!!!, Baantjer en Van Speijk. Haar eerste rol was in de televisieserie Dubbelleven uit 1978, haar laatste rol was in Van God Los uit 2011. Bea speelde ook in diverse films, toneelstukken en musicals.

Bea Meulman is 66 jaar geworden.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sly17
07 jul 2015 20:18 -
Gloeiende gloeiende...
Reageer

Laatste nieuws

Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels). We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00