Dragon Quest: The Adventure of Dai

7,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/27afleveringen/2020 - heden
NetwerkTV Tokyo
1x28 17 april 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min2020 - heden
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Dragon Quest: The Adventure of Dai is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 3 oktober 2020.

Lang geleden was er een dappere zwaardvechter die bekend werd als 'de held'. Er was een demon die mensen heeft laten lijden. De held en zijn metgezellen kwamen om de demon uit te dagen voor een gevecht en door hun krachten te bundelen, werd de strijd snel beëindigd. Omdat niemand in de buurt was om problemen te veroorzaken, werd het eiland een rustige plek waar iedereen in vrede kon samenleven. Enkele jaren later wordt de demon nieuw leven ingeblazen. Onze huidige hoofdrolspeler, Dai, woont op een afgelegen eiland in de zuidelijke zeeën en droomt ervan een grote held te worden. Als hij hoort over de opwekking van de demon, nemen Dai en zijn vrienden het op zich om hem en de kwade kracht die hem nieuw leven inblazen te stoppen. Onderweg ontdekt Dai de identiteit van 'de held', de waarheid achter de kwade kracht die de demon nieuw leven heeft ingeblazen, en Dai's eigen verborgen krachten die naar boven komen in tijden van gevaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 27

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dragon Quest: The Adventure of Dai.