Down met Johnny

8.6 / 10
60 min
Reality
Volg deze serie
8.6 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2009 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2009 - heden
Genres:Reality
Netwerk:SBS 6
Down met Johnny is een Nederlandse realityserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 8 maart 2009.

Johnny de Mol volgt in zijn nieuwe programma Down met Johnny verschillende mensen met een verstandelijke beperking. Ze staan allemaal op het punt een belangrijke stap in hun leven te maken. Op zijn eigen onbevangen manier gaat Johnny bij ze op bezoek en stelt ze brutale en persoonlijke vragen. Wat zijn hun wensen en dromen en wat maakt ze vrolijk of juist boos? Spontaan, ongeremd en zonder gêne brengen ze tijd door met Johnny, wat tot veel grappige en intrigerende tv-momenten leidt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Down met Johnny.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
6 jan 2020
1
Doctor Who, Flikken Maastricht, Zie mij graag, Criminal Minds, Wie is de Mol? Deze en veel meer series die in januari beginnen of hun première gaan beleven.
30 dec 2019

Vergelijkbare series