Doctor Who

8.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Elfde seizoen Doctor Who start op 7 oktober

De BBC heeft de startdatum van het elfde seizoen van sciencefictionserie Doctor Who bekend gemaakt: zondag 7 oktober.

Er was al een teaser met de nieuwe doctor, gespeeld door Jodie Whittaker. Daarmee zien we voor het eerst meer materiaal van de eerste vrouwelijke doctor.Vorig jaar juli werd Whittaker als dertiende doctor gepresenteerd. Naar het schijnt heeft de BBC showrunner Chris Chibnall alle tijd van de wereld willen geven om de nieuwe serie zo goed mogelijk vorm te geven. Het elfde seizoen telt tien afleveringen, die elk vijftig minuten duren in plaats van de gebruikelijke vijfenveertig.


De BBC ging recent naar de rechter wegens het lekken van beelden uit de nog niet uitgezonden serie.
Vorige aflevering
The Battle of Ranskoor Av Kolos
11x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00