Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Doctor Who onthult trailer zestigste jubileumspecials met Neil Patrick-Harris

Er is een exclusieve nieuwe trailer verschenen die meer laat zien van wat er komen gaat als Doctor Who in november terugkeert.

Doctor Who keert in november terug met drie speciale afleveringen met David Tennant als de Veertiende Doctor, die allemaal samenvallen met de zestigste verjaardag van de serie. Ncuti Gatwa's eerste aflevering als de vijftiende Doctor wordt ook in die periode uitgezonden.

De afleveringen van de drie specials zijn getiteld Special One (The Star Beast), Special Two (Wild Blue Yonder) en Special Three (The Giggle).

Doctor Who

In de nieuwe trailer speelt Neil Patrick-Harris (How I Met Your Mother) The Toymaker, een almachtige vijand die voor het laatst te zien was in 1966. Jemma Redgrave herhaalt haar iconische rol als Kate Lethbridge-Stewart.

Showrunner Russell T Davies zei dat het verhaal "nog maar het begin is, nu de koorts begint te branden. We stevenen af op een november vol Doctor Who verrassingen, zowel voor fans als voor nieuwe kijkers. Blijf alert!"

Disney+ wordt de exclusieve thuisbasis voor nieuwe seizoenen van Doctor Who buiten het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Doctor Who gaat exclusief in première op de BBC voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Hieronder kun je de exclusieve trailer voor de Doctor Who-specials bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Doctor Who