Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Do No Harm gecanceld

Als je de eerste twee afleveringen van Do No Harm leuk vond, moeten wij je helaas teleurstellen. Do No Harm is na twee afleveringen gecanceld. De serie had veel te lage kijkcijfers.

Do No Harm heeft de productie van het order van 13 afleveringen net afgelopen maand afgerond. Het is onduidelijk of de 11 overgebleven afleveringen nog uitgezonden worden. Het is mogelijk dat Hannibal zijn plek in de lente over zal nemen. Voorlopig worden eerst herhalingen uitgezonden van Law & Order: SVU.


Vorige aflevering
This Is How It Ends
This Is How It Ends
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
09 feb 2013 12:42 -
Bedankt voor het nieuws. De trailers en het verhaal over Do No Harm spraken mij niet echt zo aan. Maar was dit weekend wel van plan om de eerste twee afleveringen eens te gaan kijken. Maar nu je even kwam melden dat de hele serie gecanceld is wegens te lage kijkcijfers, sla ik de eerste twee afleveringen maar over.
Reageer
avatar_Sansanvi
09 feb 2013 12:55 -
Jammer... de afleveringen waren het kijken zeker waard! Ik hoop dat de afleveringen nog wel beschikbaar worden gesteld...
Reageer
avatar_denman84
09 feb 2013 12:58 -
Dat scheelt weer. Was nog niet begonnen, ga dat ook niet meer doen :)
Reageer
avatar_anonymous
09 feb 2013 12:59 -
Ben er nog niet aan begonnen, dacht even een paar weken te wachten en dan veel afleveringen achter elkaar te kunnen kijken maar dat gaat helaas niet gebeuren. Vond het al raar dat NBC de serie op dezelfde tijd ging uitzenden als Elementary en Scandal, die al een grote groep fans hebben dus was het geen verrassing dat de 'Pilot' als slecht werd bekeken. Ga denk ik toch de eerste 2 afleveringen kijken, al is het maar om Steven Pasquale weer eens in een serie te zien. Misschien dat ze de andere afleveringen op de vrijdag kunnen uit gaan zenden. Jammer.
Reageer
avatar_JessicaD
09 feb 2013 13:41 -
Ikzelf vond de serie zeker wel leuk. Moest de 2e aflevering nog wel zien, en ga dit ook nog gewoon kijken.
Reageer
avatar_anonymous
11 feb 2013 13:07 -
het is een zeer leuke serie. vol met spanning, humor en hele onverwachte wendingen.
jammer dat hij nu al gecanceld is. klote amerikaanse tv.
alle lompe series gaan door tot seizoen 100 en die zijn op tijden dat mensen daadwerkelijk tv kunnen kijken. denk csi southpark american dead family guy the simpsons
en de leuke nieuwe series krijgen rare tijden waardoor er niemand op dat moment achter de buis zit. en vervolgens worden ze gecanceld.
zo krijgen we nooit een leuke serie die ook nog eens verder gaat dan seizoen 1 of 2
Reageer
Do No Harm