Déjà-Vu

7.5 / 10
40 min
Miniserie
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkPlay4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Play4
Déjà-Vu is een Belgische miniseries van Play4. De serie ging in première op 15 maart 2021.

In Déjà-Vu volgen we Florence Fierens, een drukbezette carrièrevrouw en radiopresentator. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een nationaal publiek en zet ze zich in voor vrouwenrechten en tegen huiselijk geweld. Haar ogenschijnlijk zorgeloze leventje komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar vijftienjarige dochter Louise onverwacht uit het leven stapt. Op van verdriet gaat Florence op zoek naar antwoorden, samen met haar ex-man en zoon. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar zelfmoord, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven. Kan Florence achterhalen waar ze als moeder ook de fout in ging - en belangrijker nog: kan ze de zelfmoord van haar dochter voorkomen?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar Tamino
10
16 maa 2021
Deze serie is zo verslavend !! Hij zit zo goed in elkaar tot nu toe!
avatar Christophe
9
20 apr 2021
Goed geacteerd en eens wat anders, deze plot. Er zitten een paar jonge acteurs uit WTFuck in, en die zijn heel goed, net zoals ze dat ook in WTFuck waren. Mijn persoonlijk oordeel is een 9 en dat is hoog voor een Vlaamse reeks omdat die (laat ons eerlijk zijn) qua budget en zo zelden echt met Engelstalige landen kunnen concurreren. Maar Déjà Vu is ijzersterk en top. Slechts één minpuntje, er zijn maar zes afleveringen en dat mochten er meer zijn!

Komt er nog een seizoen? Ik hoop alleszins van wel :-)
Déjà-Vu