Disney Gallery: The Mandalorian

7.8 / 10
40 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/9afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkDisney+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:Disney+
Disney Gallery: The Mandalorian is een Amerikaanse documentaire van de zender Disney+. De serie ging in première op 4 mei 2020.

Disney Gallery: The Mandalorian is een achtdelige documentairereeks over de serie The Mandalorian die eind vorig jaar op Disney+ verscheen. In de verschillende afleveringen wordt een kijkje achter de schermen geboden van de serie die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Return of the Jedi en The Force Awakens uit de Star Wars-filmreeks. Uitvoerend producent Jon Favreau ondervraagt de cast en crew over het maken van de serie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Disney Gallery: The Mandalorian.

Nieuws (1)

Ook in de week van 14 december tot en met 20 december hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 51.
21 dec 2020