Die verlorene Tochter

7,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkZDF
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ZDF
Die verlorene Tochter is een Duitse dramaserie van de zender ZDF. De serie ging in première op 27 januari 2020.

6-delige miniserie van het ZDF. Tien jaar geleden is Isa, de dochter van brouwersfamilie von Gems, tijdens een hevig noodweer in de nacht van het schoolfeest in Lotheim, spoorloos verdwenen. Getuigen en aanwijzingen ontbraken. In plaats daarvan jarenlang angsten, geruchten en open vragen. Dan duikt Isa plotseling op - echter zonder antwoorden. Ze kan zich niets herinneren en ontneemt een ieder daarmee de kans op de verlossende waarheid. Isa's ouders, oma en broer moeten allen wennen aan de nieuwe situatie, nadat ze in de achterliggende jaren met pijn en moeite een het verlies waren gewend. De inspecteur die toentertijd aan de zaak verbonden was, hoopt desalniettemin dat de waarheid tóch boven tafel komt. Oude verdachtmakingen en geruchten steken opnieuw de kop op. Heeft iemand uit hun midden met Isa's verdwijning te maken? Kan Isa zich werkelijk niets herinneren of wordt alles in scene gezet? En is het eigenlijk wel Isa, die is teruggekeerd?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Die verlorene Tochter.

Nieuws (1)

Een nieuwe MijnSerie podcast, een nieuwe column van onze nieuwste columnist en heel veel nieuws in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 januari.
27 jan 2020

Vergelijkbare series