Dexter

8.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
ma 13 juli
1
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
vr 10 juli
2
Nog één keer een serie van de maand, het nieuwsoverzicht en W.V.T.T.K. althans wat betreft seizoen twee. Eind augustus/begin september zijn Mandy en Peter terug met seizoen drie!
za 27 juni
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst over en met seriemoordenaars. Veel kijkplezier.
19 apr 2020
6
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
3 apr 2020
4
Paradise Lost (2020) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Spectrum. De serie gaat in april van start.
21 feb 2020
In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.
15 feb 2020
In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.
19 sep 2019
Samen met Spectrum Originals heeft Paramount Network een order afgerond voor de nieuwe serie Paradise Lost. Ook de cast is bekend gemaakt.
12 jun 2019
NBC werkt aan de nieuwe dramaserie Langdon. Het is een serie die gebaseerd zal zijn op Dan Brown‘s thriller The Lost Symbol uit 2009, het derde boek uit de Robert Langdon-serie.
6 jun 2019
Showtime heeft een trailer uitgebracht en de premièredatum bekend gemaakt voor de nieuwe dramaserie City on a Hill.
5 mei 2019
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
17 jan 2019