Dexter: New Blood

-
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Michael C. Hall scherpt zijn hakmes terwijl het 'evoluerende monster' terugkeert. In november keert Dexter terug met Dexter: New Blood en nu heeft Showtime vast een trailer vrijgegeven.
dinsdag, 11:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
ma 26 juli
Jennifer Carpenter is toegevoegd aan de cast van het vervolg op Dexter, ze zal terugkeren in haar rol van de originele serie.
do 15 juli
4
Aankomende herfst gaat het langverwachte vervolg van Dexter van start. Showtime heeft alvast de eerste beelden gedeeld.
30 apr 2021
Volgende maand start de productie van het langverwachte Dexter vervolg, daarnaast zijn er vier nieuwe castleden aan de cast toegevoegd.
14 jan 2021
1
Dexter keert terug, voor deze terugkeer voegt een acteurs die voorheen rollen vervulde is Billions en Carnivàle zich bij de cast de serie.
6 jan 2021
In 2021 zal Michael C. Hall weer te zien zijn in zijn rol van Dexter. Showtime heeft tien nieuwe afleveringen in de vorm van een miniserie aangekondigd.
15 okt 2020
13