Detectorists

8.2 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
3seizoenen/19afleveringen/2014 - 2022 
NetwerkBBC Four
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20142022 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:BBC Four
Detectorists is een Britse komedieserie van de zender BBC Four. De serie ging in première op 2 oktober 2014.

De serie volgt twee vrienden die als gezamelijke hobby hebben dat ze met een metaaldetector de omgeving afgaan. Als Andy en Lance samen zijn, dan zijn ze net een oud getrouwd stel, altijd klagen en zeuren tegen elkaar, maar duidelijk is dat ze een goede band hebben. Ze dromen er van om een schat te vinden zodat ze metaaldetectorgeschiedenis schrijven.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Populaire reacties (10)

avatar micli29
8
5 okt 2016
Per toeval kwam ik bij deze serie terecht en daar ben ik zeer blij om. Ze weet de sfeer van 'The Office' en 'Extras' (waarschijnlijk door Mackenzie Crook, die Gareth uit 'The Office' speelt) bij momenten terug te halen en daar kunnen we enkel maar blij om zijn. Aanrader voor fans van de subtiele en absurde Britse humor.
avatar BlackBiker
8
27 dec 2022
Ook van deze gave Britse komedieserie is dit jaar een Kerstspecial uitgekomen. Ik heb hem nog niet gezien, maar hij kan bijna alleen maar leuk zijn :-)

Vergelijkbare series

Detectorists