Delen op social media
Trailer

Deep Water

7,5
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Netflix
Te zien op
Looptijd:2016 - 2016 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:SBS
Genres:DramaMiniserie
Deep Water is een Australische dramaserie van de zender SBS. De serie ging in première op 5 oktober 2016.

Detectives Tori Lustigman en Nick Manning krijgen een brutale moordzaak toegewezen in Bondi waarvoor zij undercover moeten gaan om bewijzen te verzamelen. Al snel rijst het vermoeden dat de moordzaak verband houdt met een aantal onverklaarbare sterfgevallen, zelfmoorden en verdwijningen gedurende de jaren 80 en 90.
Achtervolgd door de verdwijning van haar eigen broer veranderd de belangstelling van Tori in een obsessie.
Wanneer meer rituele moorden plaatsvinden met hetzelfde kenmerk zetten Tori en Nick hun relaties, carrières en levens op het spel om de waarheid te ontdekken en de moordenaar te ontmaskeren.

Acteurs

Nieuws (4)

Populaire reacties (1)

avatar_CC11
10 okt 2016 16:42 -
Basis voor deze vierdelige miniserie zijn tientallen haatmisdrijven, moorden, verdwijningen en verdachte sterfgevallen die plaats vonden gedurende de jaren 80 en 90 in de oostelijke buitenwijken van Sidney.

Alle slachtoffers hadden als gemeenschappelijke factor dat ze jonge homoseksuele mannen waren die naar afgelegen plekken werden gelokt en vervolgens werden overvallen en afgeranseld of erger door tienerbendes die
gedreven werden door homofobie, angst voor AIDS en een nationale televisiecampagne tegen de ziekte genaamd "The Grim Reaper" die ze zelf eerder zagen als een aanmoediging voor hun daden.

Enkele dagen na de vierde en laatste aflevering van deze miniserie zendt SBS de documentaire "Deep Water: The Real Story" uit die het relaas brengt van de echte misdaden, maar dit even terzijde.

Voor de serie begint alles in 2015 wanneer er na een noodoproep een verminkte en vermoorde man wordt aangetroffen op een appartement.
Twee detectives die de zaak onderzoeken leggen al snel een link met een aantal feiten die een twintigtal jaren eerder plaatsvonden in dezelfde streek
en zijn vastbesloten, deels om persoonlijke redenen, de daders te vatten.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
01x02
6 oktober 2016
01x03
12 oktober 2016
01x04
13 oktober 2016
Seizoen 1
0/4

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (2)

Deep Water trailer
Geplaatst op 10 mei 2017, 10:13
Deep Water trailer
Trailer
Geplaatst op 10 mei 2017, 10:13
Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.