Deep Water

7.4 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkSBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:SBS
Deep Water is een Australische miniserie van de zender SBS. De serie ging in première op 5 oktober 2016.

Detectives Tori Lustigman en Nick Manning krijgen een brutale moordzaak toegewezen in Bondi waarvoor zij undercover moeten gaan om bewijzen te verzamelen. Al snel rijst het vermoeden dat de moordzaak verband houdt met een aantal onverklaarbare sterfgevallen, zelfmoorden en verdwijningen gedurende de jaren 80 en 90. Achtervolgd door de verdwijning van haar eigen broer veranderd de belangstelling van Tori in een obsessie.
Wanneer meer rituele moorden plaatsvinden met hetzelfde kenmerk zetten Tori en Nick hun relaties, carrières en levens op het spel om de waarheid te ontdekken en de moordenaar te ontmaskeren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Deep Water.

Populaire reacties (1)

avatar CC11
7.2
10 okt 2016
Basis voor deze vierdelige miniserie zijn tientallen haatmisdrijven, moorden, verdwijningen en verdachte sterfgevallen die plaats vonden gedurende de jaren 80 en 90 in de oostelijke buitenwijken van Sidney.

Alle slachtoffers hadden als gemeenschappelijke factor dat ze jonge homoseksuele mannen waren die naar afgelegen plekken werden gelokt en vervolgens werden overvallen en afgeranseld of erger door tienerbendes die
gedreven werden door homofobie, angst voor AIDS en een nationale televisiecampagne tegen de ziekte genaamd "The Grim Reaper" die ze zelf eerder zagen als een aanmoediging voor hun daden.

Enkele dagen na de vierde en laatste aflevering van deze miniserie zendt SBS de documentaire "Deep Water: The Real Story" uit die het relaas brengt van de echte misdaden, maar dit even terzijde.

Voor de serie begint alles in 2015 wanneer er na een noodoproep een verminkte en vermoorde man wordt aangetroffen op een appartement.
Twee detectives die de zaak onderzoeken leggen al snel een link met een aantal feiten die een twintigtal jaren eerder plaatsvonden in dezelfde streek
en zijn vastbesloten, deels om persoonlijke redenen, de daders te vatten.

Vergelijkbare series

Deep Water