Dead Like Me

7.1 / 10
46 min
Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
2seizoenen/29afleveringen/2003 - 2009 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:46 min20032009 (Beëindigd)
Genres:FantasyDramedy
Netwerk:Showtime
Dead Like Me is een Amerikaanse fantasie-/dramedyserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 27 juni 2003.

De hoofdpersoon van de serie is Georgie Lass, gespeeld door Ellen Muth. Georgie is gestopt met haar opleiding en heeft geen goede relatie met haar familie. Als ze tijdens de lunchpauze van haar werk over straat loopt wordt ze dodelijk getroffen door een vallend toilet uit Mir, het Russische ruimteschip. Ze krijgt dan te horen dat ze als ondode op aarde moet blijven om als Reaper de zielen van mensen die overlijden te begeleiden naar het hiernamaals.

Ze komt in een groep van "grim reapers" onder leiding van Rube gespeeld door Mandy Patinkin. Rube geeft de grim reapers post-its met daarop de naam, tijd en plaats waarop iemand zal overlijden, waarna zij de ziel van de persoon moeten nemen. In het begin heeft Georgie hier veel problemen mee en probeert aanvankelijk te voorkomen dat de personen overlijden, maar ze komt er al snel achter dat dit alleen maar voor meer problemen zorgt. De groep heeft "Der Waffel Haus" als 'kantoor' - een 24/7, Duits-achtig eetcafé waar voortdurend ranzige Tirolermuziek gedraaid wordt. Tijdens de dagelijkse bijeenkomsten gaan veel van de gesprekken over de samenstelling en de presentatie van de diverse gerechten. De dood van Georgie heeft ook een grote invloed op haar familie. Het huwelijk tussen haar ouders loopt op de klippen terwijl haar jongere zus er (correct) van overtuigd is dat Georgie nog steeds rondloopt en haar in de gaten houdt. Ze heeft zelfs geprobeerd om haar moeder te vertellen dat ze er nog is, maar dit lukte haar niet aangezien reapers na de dood van uiterlijk veranderen. Gedurende de serie blijft ze haar familie en vooral haar zusje in de gaten houden en krijgt ze steeds meer spijt van de manier waarop ze met haar omging.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 15
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dead Like Me.

Vergelijkbare series

Dead Like Me