De Zevensprong

7.7 / 10
25 min
Avontuur
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/13afleveringen/1982 - 1982 
NetwerkNCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19821982 (Beëindigd)
Genres:Avontuur
Netwerk:NCRV
De Zevensprong is Nederlands avonturenserie te zien bij de NCRV. De serie ging in première op 30 september 1982.

Meester Frans van der Steg vertelt de leerlingen van zijn klas iedere dag spannende verhalen, waarin hijzelf de hoofdrol speelt als Frans de Rode (vanwege zijn rode haar). Op een dag weet hij niets te verzinnen en zegt dat hij een belangrijke brief verwacht. Tot zijn eigen verbazing krijgt hij die avond écht een geheimzinnige brief thuisgestuurd, ondertekend door “Gr... Gr...”. De brief verwijst naar een sollicitatiebrief die Frans geschreven zou hebben, maar hij weet van niets. Frans besluit het raadsel op te lossen en zijn leerlingen leven allemaal met hem mee. Zoals in de brief werd gevraagd, laat Frans zich door een koetsier ophalen om naar het kasteel van de onbekende afzender te gaan. Maar onderweg krijgt Frans ruzie met de koetsier. Hij stapt uit de koets op een open plek in het bos: De Zevensprong. En daar begint een spannend avontuur vol mysterieuze gebeurtenissen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Zevensprong.

Populaire reacties (3)

avatar Sjonvld
-
27 maa 2024
Serie kan je blijven kijken verveelt nooit..leuk spannend..terug in de tijd dikke 10
avatar mmvandoorn
7
20 dec 2019
De informatie bij Juffrouw Rosmarijn is compleet fout. De actrice die deze rol speelde is niet Kitty Jansen, maar Marijke Merckens. Tevens klopt de foto niet, dat is niet Kitty Jansen, maar Bruni Heinke. Dubbel fout dus.

Vergelijkbare series

Flodder
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Doctor Who
2 stemmen
The A-Team
2 stemmen
Q & Q
2 stemmen