De Prooi

7.1 / 10
23 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkVARA
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20132013 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:VARA
De Prooi is een Nederlandse dramaserie van de zender VARA. De serie ging in première op 27 september 2013.

De prooi gaat over de opkomst en ondergang van de fusiebank ABN en Amrobank ten tijden van Rijkman Groenink. Door de meedogenloze en ambitieuze koers om de bank in de top vijf van grootste internationale banken te krijgen, brengt Rijkman Groenink de Bank aan de rand van de afrond.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Prooi.

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 1 juni
3
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
ma 1 juni
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
za 30 mei

Vergelijkbare series