Zuidas

7.1 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zuidas vanaf april te zien bij Ziggo

De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.

Zuidas is een Nederlandse dramaserie van de zender BNNVARA en ging 1 april 2018 in première. Met Zuidas kwam er tien jaar na het einde van Keyzer en de Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep. De eerste aflevering van de advocatenserie trok 779.000 kijkers. De serie is vanaf 16 april te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

In Zuidas zet de net afgestudeerde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal) alles op alles om een plek te bemachtigen en te behouden bij één van de beste advocatenkantoren op de Zuidas, Van de Sande Grinten Meijer (met Annet Malherbe en Mark Rietman als founding partners). Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld.

Vorige aflevering
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karel
03 apr 2020 14:40 -
Vond het een matige serie. Gebeurt vrij weinig in
Reageer
avatar_Sly17
03 apr 2020 17:50 -
Supermatig. Geen nieuwsbericht waard.
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00