Zuidas

7.1 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zuidas vanaf april te zien bij Ziggo

De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.

Zuidas is een Nederlandse dramaserie van de zender BNNVARA en ging 1 april 2018 in première. Met Zuidas kwam er tien jaar na het einde van Keyzer en de Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep. De eerste aflevering van de advocatenserie trok 779.000 kijkers. De serie is vanaf 16 april te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

In Zuidas zet de net afgestudeerde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal) alles op alles om een plek te bemachtigen en te behouden bij één van de beste advocatenkantoren op de Zuidas, Van de Sande Grinten Meijer (met Annet Malherbe en Mark Rietman als founding partners). Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld.

Vorige aflevering
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karel
03 apr 2020 14:40 -
Vond het een matige serie. Gebeurt vrij weinig in
Reageer
avatar_Sly17
03 apr 2020 17:50 -
Supermatig. Geen nieuwsbericht waard.
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00