Zuidas

7.1 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zuidas vanaf april te zien bij Ziggo

De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.

Zuidas is een Nederlandse dramaserie van de zender BNNVARA en ging 1 april 2018 in première. Met Zuidas kwam er tien jaar na het einde van Keyzer en de Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep. De eerste aflevering van de advocatenserie trok 779.000 kijkers. De serie is vanaf 16 april te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

In Zuidas zet de net afgestudeerde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal) alles op alles om een plek te bemachtigen en te behouden bij één van de beste advocatenkantoren op de Zuidas, Van de Sande Grinten Meijer (met Annet Malherbe en Mark Rietman als founding partners). Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Karel
03 apr 2020 14:40 -
Vond het een matige serie. Gebeurt vrij weinig in
Reageer
avatar_Sly17
03 apr 2020 17:50 -
Supermatig. Geen nieuwsbericht waard.
Reageer
avatar_patries76
30 nov 2020 20:13 -
Fantastische serie, jammer genoeg nog steeds geen seizoen 2
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2