Zuidas

7.1 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zuidas vanaf april te zien bij Ziggo

De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.

Zuidas is een Nederlandse dramaserie van de zender BNNVARA en ging 1 april 2018 in première. Met Zuidas kwam er tien jaar na het einde van Keyzer en de Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep. De eerste aflevering van de advocatenserie trok 779.000 kijkers. De serie is vanaf 16 april te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

In Zuidas zet de net afgestudeerde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal) alles op alles om een plek te bemachtigen en te behouden bij één van de beste advocatenkantoren op de Zuidas, Van de Sande Grinten Meijer (met Annet Malherbe en Mark Rietman als founding partners). Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld.

Vorige aflevering
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Karel
03 apr 2020 14:40 -
Vond het een matige serie. Gebeurt vrij weinig in
Reageer
avatar_Sly17
03 apr 2020 17:50 -
Supermatig. Geen nieuwsbericht waard.
Reageer
avatar_patries76
30 nov 2020 20:13 -
Fantastische serie, jammer genoeg nog steeds geen seizoen 2
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
maandag, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
maandag, 12:00
1