Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De 12 van Oldenheim scoort meer kijkers dan De Zuidas

De 12 van Oldenheim scoort meer kijkers dan De Zuidas

1.240.000 kijkers volgden Eerste Paasdag de eerste aflevering van de RTL 4-thrillerserie De 12 van Oldenheim.
De serie was sinds mei vorig jaar al te zien bij Videoland. RTL 4 zond zondag de eerste twee afleveringen uit. De tweede aflevering trok 979.000 kijkers.

De eerste aflevering van de dramaserie De Zuidas van BNNVARA behaalde veel minder kijkers op NPO 3, namelijk 779.000. In beide series speelt Noortje Herlaar een van de hoofdrollen en ook acteur Guy Clemens is in beide series te zien.

Video on youtube


Noortje Herlaar speelt in De 12 van Oldenheim een journalist die na jaren terugkeert naar haar geboortedorp om het contact met haar vader te herstellen. Na haar komst verdwijnen op mysterieuze wijze verschillende dorpsbewoners. Guy Clemens vervult in De 12 van Oldenheim de rol van Marvin die met zijn man Felix (Richard Groenendijk) het plaatselijke hotel-restaurant runt, de plek waar de dorpsbewoners elkaar ontmoeten.

Met de dramaserie De Zuidas is er tien jaar na het einde van Keyzer en de Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep te zien. De serie vertelt over een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Financiƫle schandalen, handtastelijke cliƫnten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen.

Video on youtube


In De Zuidas speelt Guy Clemens de rol van personeelsmanager en echtgenoot van het personage van advocaat Noortje Herlaar. Andere hoofdrollen zijn er voor Mark Rietman, Annet Malherbe, Robert de Hoog en Jouman Fattal.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten