Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

De 12 van Oldenheim scoort meer kijkers dan De Zuidas

1.240.000 kijkers volgden Eerste Paasdag de eerste aflevering van de RTL 4-thrillerserie De 12 van Oldenheim.

De serie was sinds mei vorig jaar al te zien bij Videoland. RTL 4 zond zondag de eerste twee afleveringen uit. De tweede aflevering trok 979.000 kijkers.

De eerste aflevering van de dramaserie De Zuidas van BNNVARA behaalde veel minder kijkers op NPO 3, namelijk 779.000. In beide series speelt Noortje Herlaar een van de hoofdrollen en ook acteur Guy Clemens is in beide series te zien.Noortje Herlaar speelt in De 12 van Oldenheim een journalist die na jaren terugkeert naar haar geboortedorp om het contact met haar vader te herstellen. Na haar komst verdwijnen op mysterieuze wijze verschillende dorpsbewoners. Guy Clemens vervult in De 12 van Oldenheim de rol van Marvin die met zijn man Felix (Richard Groenendijk) het plaatselijke hotel-restaurant runt, de plek waar de dorpsbewoners elkaar ontmoeten.

Met de dramaserie De Zuidas is er tien jaar na het einde van Keyzer en de Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep te zien. De serie vertelt over een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Financiële schandalen, handtastelijke cliënten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen.In De Zuidas speelt Guy Clemens de rol van personeelsmanager en echtgenoot van het personage van advocaat Noortje Herlaar. Andere hoofdrollen zijn er voor Mark Rietman, Annet Malherbe, Robert de Hoog en Jouman Fattal.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00