Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

De 12 van Oldenheim scoort meer kijkers dan De Zuidas

1.240.000 kijkers volgden Eerste Paasdag de eerste aflevering van de RTL 4-thrillerserie De 12 van Oldenheim.

De serie was sinds mei vorig jaar al te zien bij Videoland. RTL 4 zond zondag de eerste twee afleveringen uit. De tweede aflevering trok 979.000 kijkers.

De eerste aflevering van de dramaserie De Zuidas van BNNVARA behaalde veel minder kijkers op NPO 3, namelijk 779.000. In beide series speelt Noortje Herlaar een van de hoofdrollen en ook acteur Guy Clemens is in beide series te zien.Noortje Herlaar speelt in De 12 van Oldenheim een journalist die na jaren terugkeert naar haar geboortedorp om het contact met haar vader te herstellen. Na haar komst verdwijnen op mysterieuze wijze verschillende dorpsbewoners. Guy Clemens vervult in De 12 van Oldenheim de rol van Marvin die met zijn man Felix (Richard Groenendijk) het plaatselijke hotel-restaurant runt, de plek waar de dorpsbewoners elkaar ontmoeten.

Met de dramaserie De Zuidas is er tien jaar na het einde van Keyzer en de Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep te zien. De serie vertelt over een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Financiële schandalen, handtastelijke cliënten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen.In De Zuidas speelt Guy Clemens de rol van personeelsmanager en echtgenoot van het personage van advocaat Noortje Herlaar. Andere hoofdrollen zijn er voor Mark Rietman, Annet Malherbe, Robert de Hoog en Jouman Fattal.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
maandag, 13:00
2