De Zomer van '45

8.5 / 10
45 min
Drama, Oorlog
Volg deze serie
8.5 / 10
1seizoenen/9afleveringen/1991 - 1991 
NetwerkNCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min19911991 (Beëindigd)
Genres:DramaOorlog
Netwerk:NCRV
De Zomer van '45 is een Nederlandse oorlog-dramaserie van de zender NCRV. De serie ging in première op 30 september 1991.

Twee Nederlandse meisjes, Anna en Maria, worden ieder aan het eind van de oorlog verliefd op een Canadese soldaat en raken in verwachting. Anna uit Zeeland wordt verliefd op de Canadese soldaat Jim en hij op haar. Maar de maalstroom van de gebeurtenissen gunt hun liefde nauwelijks een kans. Maria uit Breda beleeft de bevrijding als een onwezenlijke roes. Zonder dat ze dat weet sneuvelt Maria's minnaar. Ze krijgt haar kind in een tehuis en moet het afstaan. Anna en Jim willen trouwen, maar het noodlot drijft hen uit elkaar. We zien Maria's strijd om haar kind terug te krijgen en zien hoe Anna zich als alleenstaande moeder staande moet houden. We volgen de zoektocht van de kinderen naar hun vader in Canada. Beleven de hereniging en verzoening tenslotte, vele jaren later. Jim overlijdt aan het einde , waarna Anna weer alleen is. De televisieserie gaat over eerste liefdes die je nooit vergeet, en over de verstrekkende gevolgen daarvan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Zomer van '45.

Vergelijkbare series