De Verraders (BE)

7.9 / 10
50 min
Competitie-programma
Volg deze serie
7.9 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2022 - heden
NetwerkVTM
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2022 - heden
Netwerk:VTM
De Verraders (BE) is een Belgisch competitieprogramma van de zender VTM. De serie ging in première op 7 februari 2022.

Vuil spel krijgt dit voorjaar vrij spel bij VTM. In het nieuwe programma 'De Verraders' verzamelt Staf Coppens 18 bekende Vlamingen voor een psychologisch spel vol leugens, verraad, manipulatie en verdachtmakingen.

De bekende Vlamingen verblijven 8 dagen lang in een mysterieus kasteel, voor een bloedstollend spel tussen twee kampen. Behalve... wanneer 'verraders' en 'bondgenoten' samen moeten werken om een zo groot mogelijke zilverschat te verdienen. Kunnen de bondgenoten alle verraders ontmaskeren of blijven de verraders hen een stapje voor?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Verraders (BE).

Populaire reacties (2)

avatar Marinka
7
23 sep 2023
Helaas ook een versie met bekende personen, maar als Nederlander ken je er nauwelijks een van, dus wel een interessante reeks. Leuk detail dat het zilver niet voor de deelnemers is, maar voor een gewone Belg. Al haalt dat misschien wel een scherp randje van het spel af, oordeel zelf. Verder zeer vermakelijke opdrachten en interessante groepsdynamica.
avatar willemalex
8
29 okt 2023
Leuke serie om te kijken,spannend tot aan het einde!
De Verraders (BE)