De twaalf

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
05 jan 2020 22:20 -
Absolute aanrader !
Reageer
avatar_sophis
7
10 jan 2020 11:43 -
Uiteindelijk toch een beetje een tegenvaller: de serie begint sterk, is goed opgebouwd, prima acteurs, maar de laatste aflevering, waarin je als kijker toch hoopt dat alles duidelijk wordt, valt tegen. Een aantal verhaallijnen stoppen ook gewoonweg zonder een duidelijk einde. Wel een correcte kijk op hoe een assisenproces in België verloopt, en dat is helemaal anders dan wat we kennen uit de Amerikaanse advocatenseries.
Reageer
avatar_321
7
31 okt 2020 21:00 -
De hele serie moet je je eigen mening en beeld vormen; schuldig of niet? Die insteek rechtvaardigt het eind
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar Mandy1966
01x10
Mandy1966
31 dec 09:07
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben. De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders! Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer! Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Avatar anonymous
01x10
anonymous
31 dec 00:04
Zou nu graag kijken
Avatar anonymous
01x07
anonymous
09 dec 13:05
Heel goed
De twaalf