De Recherche

7.5 / 10
50 min
Documentaire, Spanning
Volg deze serie
7.5 / 10
4seizoenen/23afleveringen/2014 - heden
NetwerkPlay4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2014 - heden
Netwerk:Play4
De Recherche is een Belgische docuserie van de zender VIER. De serie ging in première op 11 november 2014.

De Recherche toont voor het eerst hoe een misdaadonderzoek van A tot Z gevoerd wordt. We volgen verschillende teams van de Lokale Recherche Dienst (LRD) in Gent. Elk team is gespecialiseerd op eigen terrein en werkt verwoed tegen de klok om hun zaak op te lossen: overvallen met geweld, oplichting, zware drugdeals of illegale prostitutie. De camera volgt elke stap in hun onderzoek: het opsporen en identificeren van mogelijke daders, het verzamelen van het nodige bewijsmateriaal, huiszoekingen en observaties van de buurt of verdachten, tot de arrestatie, het eerste verhoor door de rechercheurs en de voorleiding bij de onderzoeksrechter.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 7
Seizoen 4
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Recherche.

Nieuws (1)

Nu deze week ook VTM zijn najaar-programma’s op ons loslaat, is het herfstseizoen helemaal op dreef. Dingen om naar uit te kijken zijn alvast Vermassen en Alloo In de Nacht. De belangrijkste nieuwigheden op andere...
5 sep 2017

Vergelijkbare series