De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

De Luizenmoeder verbreekt eigen kijkcijferrecord

De Luizenmoeder heeft zijn eigen kijkcijferrecord verbroken.

Afgelopen week hebben nog eens meer dan een miljoen mensen de eerste aflevering van het tweede seizoen gezien via uitgesteld kijken, waardoor het totaal aantal kijkers voor de eerste aflevering uitkomt op 5,1 miljoen kijkers, meldde Stichting KijkOnderzoek (SKO) zondag.

Lineair keken vorige week bijna vier miljoen mensen naar de Nederlandse comedyserie van AVROTROS op NPO 3. Het record van De Luizenmoeder van vorig jaar stond op 4,7 miljoen kijkers voor lineair en uitgesteld kijken bij elkaar opgeteld. Het record voor lineair kijken vorig seizoen stond op 3,5 miljoen.

Zondag 17 februari werd de tweede aflevering van het tweede seizoen uitgezonden. Die trok bijna 4,2 miljoen lineaire kijkers.

Diederik Ebbinge wil geen derde seizoen maken van de serie De Luizenmoeder, zo meldde MijnSerie op 9 februari. Het lopende seizoen is daarmee het laatste.
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2