Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

De Luizenmoeder krijgt geen derde seizoen

Diederik Ebbinge gaat geen derde seizoen maken van de populaire serie De Luizenmoeder. Het nieuwe seizoen dat 10 februari van start gaat, is daarmee het laatste.

Bedenker Diederik Ebbinge, die tevens de rol van schooldirecteur speelt, geeft in Volkskrant Magazine aan het succes niet uit te willen melken. "Van legendarische series als Fawlty Towers en The Office UK zijn ook maar enkele seizoenen gemaakt. Ik denk dat ons tweede seizoen geweldig gaat worden, maar ik ben er nu ook wel klaar mee."

De serie De Luizenmoeder speelt zich af op een basisschool, waar ouders, leraren en de directie overhoop liggen over de kleinste zaken. De komische serie werd in 2018 zeer goed bekeken. Op het hoogtepunt keken er 4,4 miljoen mensen. Ebbinge gaat nu onder meer een toneelstuk regisseren. Ook is hij bezig met een nieuw satirisch programma dat in het najaar op NPO 3 wordt uitgezonden.

7079 Diederik
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sly17
10 feb 2019 11:30 -
Weten wanneer je moet stoppen. Heel goed!
Reageer
avatar_Rowi
01 mrt 2019 08:14 -
Goed besluit.
Reageer