De 9 Dagen van de Gier

-
50 min
Misdaad
Volg deze serie
1seizoenen/8afleveringen/2001 - 2002 
NetwerkNCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20012002 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:NCRV
De 9 Dagen van de Gier is een Nederlandse misdaadserie van de zender NCRV. De serie ging in première op 12 december 2001.

Nederlandse detective/drama serie met mythische proporties. Misdaad, liefde, moord en verraad komen samen in Rotterdam gedurende de negen dagen dat er een grote gier boven de stad vliegt. Niemand weet waar de vogel vandaan komt of wat hij zoekt, maar uiteindelijk zal de komst van het dier de levens van een aantal mensen beïnvloeden. Zo ook het leven van Victor, een 60-jarige architect, die zojuist heeft gehoord dat hij ongeneeslijk ziek is. Na oogcontact met de gier begint voor hem een zoektocht naar zijn verleden. De ogenschijnlijk gelukkige relatie tussen de beurshandelaar Peter en zijn vriendin Esther wordt op de proef gesteld als Esther in contact komt met Victor. Tegelijk met de verhalen van vriendschap en liefde, ligt er een dreiging over de stad, een schaduw van moord en verraad. Zwevend boven de stad brengt de gier de verhalen bij elkaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De 9 Dagen van de Gier.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Overspel
1 stem
Arrow
1 stem