Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Opnames laatste seizoen Dark afgerond

Dark is een mysterieuze Duitse dramaserie van Netflix. In mei 2019 werd bekend dat de serie nog een derde en laatste seizoen zal krijgen.

In het Duitse plaatsje Winden verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen uit het dorpje. Vier families zetten de zoektocht naar de kinderen in. Ze hebben niet veel tijd nodig om te achterhalen wie achter de verdwijning van Mikkel Nielsen en Erik Obendorf zit, de grootste vraag is wanneer het gebeurd is. Een grottenstelsel brengt iedereen namelijk in contact met 33 en 66 jaar geleden. Er kan door de tijd worden gesprongen, met grote gevolgen voor het heden.

Makers Jantje Friese en Baran Bo Odar hebben laten weten dat de opnames voor het laatste seizoen van Dark zijn afgerond. Naar verwachting zal het seizoen in juni beschikbaar komen bij Netflix. Veel fans geloven dat op 27 juni 2020 de nieuwe afleveringen verschijnen. Dat is de dag van de apocalyps, hoewel Netflix ook zou kunnen overwegen om de release een dag naar voren te schuiven omdat nieuwe seizoenen van de meeste series op vrijdag beschikbaar komen.

Vorige aflevering
The Paradise
The Paradise
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dark