Dark

7.9 / 10
52 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde en laatste seizoen Dark eind juni in première

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.

De eerste Duitste Netflix-Original, Dark, ging in 2017 in première. Het derde seizoen van Dark werd vorig jaar al aangekondigd. Het derde seizoen zal ook de laatste van de serie zijn en gaat 27 juni in première op Netflix.Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. De serie speelt zich af in het Duitste plaatje Winden waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties blootleggen van vier families. "In het laatste seizoen geven we antwoorden op vragen van kijkers en helpen we het verhaal door de tijd heen te ontcijferen." zeggen makers Jantje Friese (Who Am I - Kein System ist sicher) en Baran bo Odar (Sleepless).
Vorige aflevering
The Paradise
The Paradise
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
27 mei 2020 16:02 -
Toffe serie, kan niet wachten!
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2