Dare Me

7.3 / 10
45 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min20192020 (Beëindigd)
Genres:MisdaadThriller
Netwerk:USA Network
Dare Me is een Amerikaanse misdaad-/thrillerserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 29 december 2019.

De serie geeft je een kijkje in het leven van een groep cheerleaders op Sutton Highschool.
Cheerleader Beth en haar beste vriendin Addy leiden de cheer-squad, tot er een nieuwe coach arriveert: Colette. Met de komst van de nieuwe coach wordt alles op scherp gezet. Beth is allesbehalve blij met de komst van de coach en voelt zich afgezet, terwijl Addy juist blij is en de strategie om het team naar een hoger niveau te tillen wel ziet zitten.
Relaties worden op de proef gesteld en vanaf dan wordt de boel eigenlijk steeds grimmiger.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dare Me.

Nieuws (4)

Twee nieuwe columns, veel datums, overzicht nieuwe series in mei, vernieuwingen, een prijsvraag en antwoorden. Mocht je iets gemist hebben in de week van 27 april tot en met 3 mei, hieronder het overzicht.
4 mei 2020
USA Network heeft de Amerikaanse mysterieserie Dare Me, die gebaseerd is op het boek van Megan Abbott, na het eerste seizoen gecanceld.
2 mei 2020
Deze maand onder andere V-Wars, The L Word: Generation Q, The Witcher en Baantjer het Begin. Bekijk hieronder de lijst met nieuwe series die in december in première gaan.
30 nov 2019
1

Vergelijkbare series