Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Frederika Reihs geeft "CSI: Crime Scene Investigation - Seizoen 10 (DVD)" een 7.
Geschreven door Frederika Reihs op 11 april 2024.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

CSI: Crime Scene Investigation - Seizoen 10 (DVD)

De meest interessante seizoenen van CSI: Crime Scene Investigation zijn voor mij persoonlijk degene met langdurige zoektochten. Hoe moeilijker en onvoorspelbaarder het mysterie, hoe beter het seizoen.

CSI: Crime Scene Investigation is één van de eerste misdaadseries die ik ooit heb gezien. De intrigerende misdaden, het speurwerk en de variëteit aan personages heeft me altijd enorm aangesproken in deze serie. De meeste afleveringen kun je los van elkaar zien, maar in ieder seizoen zit toch een rode draad die het verhaal vertelt achter de personages. Het is ook niet voor niets de best bekeken misdaadserie geweest voor langere tijd.

In seizoen tien komt één van de favoriete personages uit de serie weer terug. We zien Sara Sidle terugkeren naar Las Vegas nadat ze getrouwd is met Gil Grissom en gaat in plaats van Riley Adams voor het team werken onder leiding van Catherine Willows en Ray Langston.

CSI: Crime Scene Investigation
© CBS


De meest interessante seizoenen zijn voor mij persoonlijk degene met langdurige zoektochten. Hoe moeilijker en onvoorspelbaarder het mysterie, hoe beter het seizoen. In plaats van de normale korte spanning die we zien in iedere aflevering, blijft er nu een continue opbouw van spanning door het hele seizoen. Als kijker krijg je puzzelstukjes die niet direct op zijn plek vallen. Het team heeft te maken met een seriemoordenaar. Het team noemt hem Dr. Jekyll. Dr. Jekyll beperkt zich niet alleen tot Las Vegas, wat resulteert in een cross-over met zowel CSI: Miami als ook CSI: New York. Nu ben ik dan wel ontzettend blij dat deze serie de eerste is die ook de cross-over afleveringen als extra items heeft toegevoegd. Je hoeft dus niet ook de andere series te hebben maar je krijgt er twee bonus afleveringen bij.

CSI: Crime Scene Investigation
© CBS


We zullen natuurlijk nog even niet verklappen wie de seriemoordenaar is, maar wat ik wel kan zeggen is dat Bill Irwin de perfecte psycho killer uit alle seizoenen is. Hij zorgt voor nog een extreem spannende cliffhanger waarbij meerdere personages in de problemen komen. Wie komt er volgend seizoen terug en wie wordt het slachtoffer van de vermeende Dr. Jekyll?

De DVD bevat alle 23 afleveringen van CSI seizoen tien en twee cross-over afleveringen van CSI: Miami en CSI: New York, verdeeld over zes dvd's. Ook bevat het nog enkele andere leuke extra’s en commentaar bij aflevering veertien. Genoeg bonus content die de moeite waard is. De serie is Engels gesproken en de DVD biedt Nederlandse ondertiteling.
Video on youtube
Volg CSI: Crime Scene Investigation
Vorige aflevering
The End Game
The End Game
15x18
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
CSI: Crime Scene Investigation