Cruel Summer

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Cruel Summer na première bij Showtime te zien bij Amazon prime Video

Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.

Het verhaal in Cruel Summer speelt zich af tijdens drie zomers in de jaren '90. Een mooie en populaire tiener wordt vermist, waarna een ogenschijnlijk rustig meisje zich transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het meest populaire meisje in de stad.

Cruel Summer is afkomstig van Jessica Biel (The Sinner), Michelle Purple (The Sinner), Entertainment One en Iron Ocean Productions. Tia Napolitano (Grey's Anatomy). zal dienen als showrunner. De serie zal na de première bij Freeform, die later dit jaar zal plaatsvinden, op Amazon Prime Video verschijnen. Stuart Baxter, van Entertainment One zegt het volgende over de serie:"Het is uniek een verhaal vanuit twee perspectieven, waarbij een duister mysterie langzaam wordt ontrafeld."


Jessica Biel en Michelle Purple
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
15 jan 2021 09:04 -
Geweldig. Kijk er naar uit.
Reageer

Laatste nieuws

De Britse Theo James en Rose Leslie zullen de hoofdrollen gaan vervullen in de aankomende romantische sciencefictionserie van HBO.
Vandaag, 16:00
1
Julia Roberts en Sean Penn staan in de cast als hoofdrolspelers van de nieuwe Starz-drama Gaslit.
Vandaag, 15:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Anya Taylor-Joy ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
FOX heeft de langlopende Amerikaanse animatieserie The Simpsons is voorlopig nog niet afgelopen. Er zijn twee nieuwe seizoenen besteld.
Vandaag, 13:00
1
Het zevende, tevens laatste, seizoen van Bosch verschijnt deze zomer. De spin-off van de Amerikaanse detectiveserie zal bij IMDb TV verschijnen.
Vandaag, 12:00
3
De Britse miniserie Des zal vanaf eind maart worden uitgezonden bij NPO 2. David Tennant (Broadchurch) vervult de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 11:00
1